Τι είναι το MusicFlix;

Είναι μουσική πλατφόρμα (με web radio & Spotify playlists), όπου μπορείς να βρεις και να ακούσεις eclectic τραγούδια και μουσική, όπου και όποτε θέλεις εσύ. (Σαν το Netfilx, αλλά με μουσική…!)

Το MusicFlix, απευθύνεται σε ιδιώτες (που θέλουν να ακούν ποιοτική μουσική από όλο τον κόσμο στο σπίτι τους) και σε επιχειρήσεις (που θέλουν να προσφέρουν μία μοναδική ηχητική εμπειρία στους πελάτες τους)

Με 2 τρόπους: Μέσω του δωρεάν web radio στην κεντρική σελίδα και μέσω Spotify: Στο μενού Playlists βρίσκεις επιλεγμένες λίστες (που θα ανανεώνονται και θα προστίθενται νέες συνεχώς)

Την μουσική σε Spotify & Mixcloud επιλέγει ο DJ και ραδιοφωνικός παραγωγός Χρίστος Καλτσάς.

Μπορείς να στείλεις email στο info@musicflix.gr και θα σου προτείνουμε την κατάλληλη λύση για την μουσική, για την επιχείρηση σου.

Ναι. Απλά δεν έχεις την δυνατότητα να πατήσεις skip σε πάνω από 5 τραγούδια και ακούς την λίστα σε random mode. Φυσικά θα ακούς και διαφημίσεις ανάμεσα στα τραγούδια.

Θα πας στις Ρυθμίσεις – Αναπαραγωγή και θα ενεργοποιήσεις την επιλογή Crossfade τραγουδιών και θα το ορίσεις στα 10 δευτερόλεπτα. Επίσης θα ενεργοποιήσεις το Automix. 

Φυσικά. Αρκεί να ενεργοποιήσεις την επιλογή “Τυχαία Σειρά” που θα βρεις δίπλα από το Play.