Οι Vaya Con Dios κυκλοφορούν το πολυαναμενόμενο άλμπουμ τους Shades Of Joy

Η μουσική μπορεί να είναι μία περιπέτεια γεμάτη εκπλήξεις. Μερικές φορές το πεπρωμένο, καλό ή κακό, παίζει βασικό ρόλο. Κάτι που φαίνεται σίγουρα με την νέα δισκογραφική δουλειά των Vaya Con Dios και το album “Shades Of Joy” που κυκλοφορεί από την Panik Records και δίνει τέλος σε μία αναμονή δύο δεκαετιών.

Όλα ξεκίνησαν όταν η frontwoman, Dani Klein, είχε κολλήσει στις Βρυξέλλες κατά την περίοδο της πανδημίας και δεν μπορούσε να επιστρέψει πίσω στο σπίτι της στην Andalucia και αποφάσισε να αξιοποιήσει τον χρόνο της εκεί διαφορετικά.

Όταν ξεκίνησαν να γράφουν το τραγούδι “Shades Of Joy”, μαζί με τον Thierry (Plas) και τον François (Garny), οι τρεις τους δημιούρησαν περισσότερες μαγικές μελωδίες που κατέληξαν να γίνουν μία συλλογή από νέα τραγούδια.

 

 

Όμως, το 2020, η πανδημία ξέσπασε και επειδή στο Βέλγιο τα πράγματα ήταν αυστηρά, αποφάσισαν να δουλεύουν σε καθημερινή βάση στα Zoo Studios του Thierry με τραγούδια εμπνευσμένα λόγω των καταστάσεων. Μόλις ολοκλήρωσαν την δομή των τραγουδιών, πέρασαν στις ενορχηστρώσεις, όπου και έγιναν πιο δημιουργικοί χωρίς σκέψεις, κάνοντας το studio ένα μικρό εργαστήριο.

Όταν πλέον είχαν ολοκληρώσει την δημιουργία τους και το lockdown αποτελούσε παρελθόν, κάλεσαν μουσικούς για να παίξουν σε κάποια σημεία και ύστερα από σχεδόν δύο χρόνια το album είχε ολοκληρωθεί.

Το “Shades Of Joy” είναι πλέον διαθέσιμο παγκοσμίως.